©Isabel Corthier

Wat mag je verwachten van deze inleefreis exclusief voor Markant-leden?

Lokale gidsen dompelen je onder in de geschiedenis, cultuur en natuur van El Salvador. Je ontmoet er dappere vrouwen, opmerkelijke mannen en straffe jongeren. Én je maakt kennis met de finalistes van de WOMED Award Zuid en hun bedrijfsactiviteiten. Als kers op de taart leef en werk je enkele dagen samen met een gastgezin.

Wat verwachten wij van jou? Een open mind, oprechte interesse voor ontwikkelingswerk en een bereidheid om je voordien en/of nadien te engageren als Trias-ambassadeur (bv. via deelname aan Markant-Trias werkgroep, medewerking aan fondsenwervende activiteiten, getuigen over jouw ervaring, …).

Praktisch

Richtprijs: €2.500 – €2.900 euro (incl. vliegtuigticket, reisverzekering, overnachting, maaltijden, vervoer en bezoeken)

Infovergadering: woensdag 29 maart 2016 van 14u-16u of 19u-21u in Leuven

We verwachten dat je als deelnemer lid bent van Markant, Artemis of Best Pittig, Engels of Spaans spreekt en dat je een goede conditie hebt om deze reis te ondernemen.

We organiseren drie vergaderingen om je voor te bereiden op de reis en jouw reisgenoten beter te leren kennen: begin mei, eind juni en eind september.

Stel je kandidaat voor deze reis voor 7 april 2017. Bevestiging van je deelname volgt half april.

Vragen? Contacteer Lieselot Vandierendonck: markant@trias.ngo of 02 234 37 52.