“Ik werk vanuit verschillende locaties. Soms opereer ik vanuit ons Belgisch kantoor in Beerse, dan weer vanuit ons Nederlands kantoor in Breda, maar ook wel eens vanuit Diegem, waar een kantoor van het moederbedrijf Johnson & Johnson is gevestigd, of van thuis.

Eigenlijk heb ik dus geen vaste werkplek, maar maak ik gebruik van onze flexibele kantoorinrichting in functie van mijn agenda. Ik ben meestal op kantoor voor overleg met collega’s of voor vergaderingen. Tussendoor werk ik dan mijn mails en administratie af op een flexibele werkplek. Als ik op kantoor ben, is dat vooral om met mensen te connecteren en mag er, wat mij betreft, gerust wat leven in de brouwerij zijn.

Ik werk graag in luchtige, lichte ruimtes met veel daglicht en in een open kantooromgeving. Een tafel, een goede ergonomische stoel, een docking station voor mijn laptop, een goed scherm en water binnen handbereik, is alles wat ik nodig heb om goed te kunnen werken. Als ik geconcentreerd aan een groter dossier wil werken, doe ik dat het liefst in mijn thuiskantoor omdat ik daar de rust vind om mij volledig te focussen. Bovendien bespaar ik hiermee heel wat reistijd en indien nodig kan ik van thuis gemakkelijk met anderen overleggen via teleconferenties. Zo is er voor elke situatie wel een ideale werkplek. Gelukkig hebben we bij Janssen de vrijheid en flexibiliteit om die voor onszelf te bepalen.”