Zomer of winter?

Ik hou erg van de gezelligheid van de winter, na de boeiende kleurenmix van de herfst: een goed glas Bourgogne bij een knetterend haardvuur en warm ingeduffeld de straat op de kracht van frisse lucht ontdekken.

Amsterdam of Parijs?

Amsterdam is leuk maar voor mij is dat nu toevallig mijn werkplek.  Parijs is meer genieten. De magie van het licht en mensen kijken vanop het terras van een typische Parijse brasserie met een geurende kop koffie en een croissant erbij vind ik echt heel fijn.

De wereld rondreizen of thuis cocoonen?

Cocoonen op mijn terras en plannen smeden voor mijn volgende reis. Ik heb voor het werk al veel gereisd, vooral naar China en de US. In Argentinië werd ik verliefd op een gletsjer, de Perito Moreno. Daar heb ik beseft dat we onze natuur met respect moeten behandelen en dat ieder van ons het verschil kan maken.

Rechtuit of diplomatisch?

Altijd recht-uit-het-hart en diplomatisch als het moet.

Met de auto of met de trein?

De trein is altijd een beetje reizen, maar de auto geeft mij toch meer comfort.  Ik wil graag zelf kunnen kiezen wanneer ik vertrek maar ik durf wel eens te laat te komen. 😉

Digitale agenda of papieren agenda?

Nu zeker digitaal.  Maar ik mis toch de charme van een papieren agenda waarin je kan terugbladeren door herinneringen, gekrabbel en gedachten.  Voor boeken zweer ik uitsluitend bij papier dus voor mij geen e-books a.u.b., een boek moet je kunnen vastpakken en ruiken.

Impulsief of weloverwogen?

Impulsiviteit zit voor 100% in mijn DNA. Ik heb wel al geleerd om ten gepaste tijd weloverwogen te reageren, maar ik zal de flair van de spontaniteit toch nooit volledig verliezen.

Tennis of zwemmen?

Zwemmen, goed voor lichaam en geest. Op zondagochtend ga ik baantjes trekken, een frisse ontspanning die energie geeft voor de komende week. Tennis da’s puur jeugdsentiment, een dagje Roland Garros staat op mijn bucket list.

Blauw of rood?

Rood, in al zijn glorie. Rood associeer ik met creativiteit en fantasie, met warmte en gevoel, met genieten van het leven.

Concert of theater?

Ik ben een fan van klassieke muziek en van cello en opera in het bijzonder.  Het rood fluweel van een opera-theater als De Munt brengt mij in hogere sferen en de 1ste cello suite van Bach geeft mij kippenvel, elke keer opnieuw. Zowel het Hallelujah uit de Messiah van Händel als het  Hallelujah van Leonard Cohen is puur genieten voor mij.

 

Op 30 november is er de officiële kick-off van Artemis DNA in Royal Astrid te Aalst. Het thema van de avond is ‘Leer netwerken op een manier waar jij je goed bij voelt’. Iedereen van harte welkom om kennis te maken met Artemis DNA en het enthousiaste team. Meer info en inschrijven voor deze activiteit.