Bokrijk bezit dan wel geen schilderijen van Pieter Bruegel, maar tal van gebouwen en voorwerpen uit de Bokrijkcollectie lijken weggelopen te zijn uit zijn werken.  Waan je in een schilderij van deze Vlaamse Meester en ontdek hoe actueel zijn werk ook vandaag nog is. Via een inspirerend parcours, een interactieve game of theatervoorstelling bekijk ook jij het leven door een Breugelbril! Enkel in 2019, van 6 april t.e.m. 20 oktober!

Meer info: www.dewereldvanbruegel.be

Openluchtmuseum Bokrijk

Laat je in Bokrijk onderdompelen in het verhaal over vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen, bewonder demonstraties of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Na BKRK Brood en Textiel vertellen we in onze museumbrouwerij het Paenhuys alles over het brouwen van ambachtelijk bier. Of leef je uit in de speelschuur, waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen een eigentijdse make-over kregen. In het Haspengouwse dorp brengen acteurs via Living History het jaar 1913 tot leven. Beklim de historische duiventoren en geniet van een fantastisch uitzicht over het vijverlandschap en Fietsen door het Water.

Meer info: www.bokrijk.be

Ledenvoordeel!

Op vertoon van je lidkaart betaal je 10,50 euro i.p.v. 12,50 euro per volwassene aan de kassa . Toegang tot Bokrijk, inclusief ‘De wereld van Bruegel’. Geldig van 6 april tem 20 oktober.