markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles
 

Over Markant & Artemis

Voor vrouwen met een actieve en ondernemende houding!

Markant
 300 lokale netwerken

Artemis
8 regionale netwerken

Markant vzw bestaat uit twee netwerken, Markant en Artemis. Markant biedt je een toegankelijk en zinvol aanbod waardoor je meer haalt uit je vrije tijd. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto “Ontdek, beleef en geniet” aan het maatschappelijk en cultureel leven. Artemis focust op “Deel, leer en inspireer” en is het professionele netwerk voor onderneemsters, kader-of directieleden en vrije beroepers.

Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 8 regionale netwerken van Artemis is onze organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd, dus zeker ook bij jou in de buurt.

Markant is een netwerk van gelijkgestemde vrouwen, jong en oud, die zich onderscheiden door hun actieve en ondernemende houding. Wie behoort tot de vereniging hoeft niet noodzakelijk ‘onderneemster’ te zijn, maar wel ‘ondernemend’. Wij zijn er bovendien van overtuigd dat ontmoeting en uitwisseling deze basisattitude kunnen aanscherpen of ontwikkelen. Vrouwen inspireren andere vrouwen.

Een lidmaatschap van Markant of/en  Artemis houdt heel wat voordelen in. Ontdek alles op www.markantvzw.be en www.artemisnetwerk.be.

Over Markant & Artemis