Vanaf 25 februari kan je je al registreren – je hoeft zelfs geen KBC-klant te zijn. In amper een paar minuutjes is je online profiel ingevuld. Vanaf 25 maart stellen we je – op basis van het matchmakingalgoritme – collega-ondernemers voor met gemeenschappelijke interesses en ambities. Geeft KBC Vindr een ‘match’? Dan kan je een praatje met elkaar maken via de chatfunctie. Om zo van elkaar te leren én elkaar verder te brengen. Want wie vindt, die wint.

“KBC wil dicht bij de ondernemers staan,” zegt Dirk Ector, directeur KBC Ondernemers. “Van hen horen we vaak dat contacten met ondernemers hen net dat ene stapje verder brengen. In de fysieke wereld doen we dit al via onze kantoordirecteurs die het herkenbare gezicht zijn in een lokale gemeenschap. Zij kennen de regionale ondernemerswereld en de verschillende stakeholders goed. Logisch dus dat ze die connecties kunnen leggen. In 2019 doen we hier met KBC Vindr nog een flinke digitale schep bovenop.”

In het beste geval stopt een match op KBC Vindr niet bij goeie adviezen, tips, faalverhalen of toffe trends. Want wie weet besluiten de twee ondernemerszielen om samen iets te ondernemen. Zou dat niet mooi zijn?