markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

publireportages

Gun jezelf wat luxe

Gepost op
20 mei 2019

Gepost in de categorie
ontdek

We werken hard, we leven hard, dus mogen we ons flink verwennen ook.

Wat dacht je van een citytrip dichtbij huis, met een overnachting in een luxueus 5-sterrenhotel met spa ?

Les Comtes de Méan heeft het allemaal. Dit Urban Resort in hartje Luik is de perfecte uitvalsbasis voor een verwenweekend. In de voormiddag een museum bezoeken, lunchen in een van de trendy bistro’s, ‘s namiddags kuieren door de winkelstraatjes, of de hellingen van de citadel beklimmen.

En voor je ‘s avonds aan tafel schuift in een gastronomisch restaurant, geniet je eerst nog van een sauna of schoonheidsbehandeling. De volgende ochtend ben je als herboren en is een culinaire stadswandeling langs de mooiste architecturale plekjes vast wel iets voor jou. Op zondag moet je absoluut langs La Batte gaan, de oudste en grootste markt van België.

Lees meer

Voor de prinsessen onder ons is Martin’s Château du Lac een gouden tip. In dit luxehotel met de charme van een kasteel aan het meer van Genval lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Enkel het comfort van de kamers en het Bodywhealth fitness- en spacentrum verraden moderne tijden. Hier ben je zeker van een onvergetelijk verblijf en geniet je van de vele activiteiten en uitstapjes die Waals-Brabant te bieden heeft.

Lees meer

 

 

Gun jezelf wat luxe in het 5* hotel Les Comtes de Méan

Deel deze post