Kanovaren op de Sorgue

Ga eens kanovaren op de Sorgue! Een tocht van Fontaine de Vaucluse naar l’Isle- sur-la-Sorgue duurt ongeveer 2 uur en je ontdekt de mooiste plekjes langs het water. Neem zeker je zwemkledij en een handdoek mee, om onderweg ook even een duik te nemen.

Op ontdekking met de E-bike

Met de e-bike hoef je geen echte ‘coureur’ te zijn om de Provence op een unieke manier te ontdekken. Er zijn dagtrips van ongeveer 50 km waarbij je ruim voldoende tijd hebt om onderweg mooie dorpjes te bezoeken en een terrasje te doen. Onderweg is het puur genieten van het uitzicht op lavendelvelden, olijfbomen, zonnebloemen en wijngaarden.

Wandelen in de Colorado Provençal

In Rustrel, een dorp in het Parc Naturel Régional du Luberon, vind je de Colorado Provençal, een van de best bewaarde geheimen van de Vaucluse. Hier kun je heerlijk wandelen in een okergeel landschap. Er is een toegankelijke wandeling van ongeveer 2 km en een meer sportieve wandeling van 4 km met verschillende hoogteniveaus.

Zorgeloos op vakantie

Reis je deze zomer naar de Provence en zoek je nog een vakantiehuis? Reli is gespecialiseerd in mooie vakantiehuizen met privé-zwembad. Alle woningen worden door het team persoonlijk bezocht.

Meer informatie: www.reli.be