Elk concert brengt het orkest klassieke muziek van topniveau, en toch is geen enkel concert hetzelfde. Van gracieus en overrompelend tot spectaculair en rebels klassiek. Elke compositie, elke uitvoering is altijd net dat beetje anders. Om je met ons gevarieerde concertaanbod te laten kennismaken, hebben we een selectie gemaakt van 10 niet ­te missen concerten. En dat is nog niet alles! Ook de prijs van deze aanbieding is net dat beetje anders: voor slechts € 70 geniet je van 4 concerten!

Surf snel naar www.defilharmonie.be/andersklassiek, maak je keuze uit de 10 concertsuggesties en geniet van klassiek­ op topniveau.

deFilharmonie is het meest veelzijdige symfonieorkest van Vlaanderen. In thuishaven Antwerpen concerteert het orkest in deSingel, De Roma en AMUZ en binnenkort gaat deFilharmonie in residentie in de nieuwe Elisabethzaal. Ook in de andere provincies en het buitenland is het orkest een graag geziene gast op de belangrijkste podia. Naast haar reguliere concerten investeert deFilharmonie in educatieve en sociale projecten (‘opMaat’), waarmee het orkest kinderen, jongeren en mensen met verschillende achtergronden doorheen de symfonische klankenwereld gidst.

Meer info en voorwaarden kan je vinden op de website.