markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

publireportages

Wilt u ook meer uit uw spaargeld halen?

Gepost op
3 mei 2019

Gepost in de categorie
leer

Wilt u ook meer uit uw spaargeld halen?

Bent u ook op zoek naar een manier om uw spaargeld beter te laten renderen? Of droomt u van een investering waar u ook fysiek van kan genieten? Dan hebben wij goed nieuws want op Second Home Expo komt u namelijk alles te weten over investeren in een tweede verblijf.

Om u op weg te helpen bij het realiseren van uw droom bieden wij u en uw partner graag een GRATIS ticket aan. Alstublieft!

Download hier uw gratis ticket!

Op 18 en 19 mei gaat in Antwerp Expo Second Home Expo door. Wie graag inspiratie wil opdoen voor een tweede verblijf in binnen- of buitenland of op zoek is naar een alternatief voor het rendementloze spaarboekje kan er terecht bij meer dan 100 exposanten met vastgoed in 20 landen. Daarnaast is er uiteraard ook financieel, fiscaal en juridisch advies middels een uitgebreid seminarieprogramma.

Niet te missen:

Michaël Van Droogenbroeck, topspreker en VRT-journalist, komt op Second Home Expo een lezing geven over de alternatieven voor het spaarboekje, dat door de historisch lage rente niks meer oplevert. Mis het niet! Lees hier meer

Blijft u dromen over een vakantiehuis? Of komt u langs?

Meer info over Second Home Expo op 18 en 19 mei vindt u hier

Deel deze post