markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

recensies

Nieuwe online naai- en breicommunity Fibre Mood telt al meer dan 6400 leden!

2 Belgische vrouwen geven naai- en modesector nieuwe twist.

Gepost op
27 september 2018

Gepost in de categorie
leer

Isabelle Finet en Teresa Bosteels zijn twee onderneemsters met een grote passie voor (zelfmaak)mode. Na jarenlang een internationaal succesvol naaimagazine te hebben gerund, smijten ze zich in een nieuw avontuur: Fibre Mood, een nieuw mediaconcept dat naadloos inspeelt op de wensen van de hedendaagse naaicommunity. En of het initiatief aanslaat! Een maand na de lancering telt het online naaiplatform al meer dan 6400 leden.

Naaien en retoucheren is weer helemaal hip. Maar wie vandaag naald of naaimachine hanteert, zoekt niet langer alleen inspiratie en patronen in een klassiek magazine. Naaisters willen meer. Ze willen vrij kunnen kiezen uit creatieve ideeën en zoeken gepersonaliseerde, kant-en-klare ontwerpen. Ze willen hun eigen creaties delen en ervaringen uitwisselen.

Speciaal voor de lezers van MarkantMag:

EEN ZELFGEMAAKTE OUTFIT VOOR JEZELF OF JE LOVED-ONE? Ga aan de slag met Fibre Mood. Word #sewista en ontdek alle patronen … want een stijlvolle garderobe kun je zelf maken.

CREËER JE UNIEKE TRUI!

KLIK HIER en download het GRATIS PATROON Tara mini + maxi met alles wat je nodig hebt aan materiaal om aan de slag te kunnen gaan met het eerste Fibre Mood patronenboek

Wedstrijd

Markant geeft aan haar leden 50 mini-abonnementen weg, elk ter waarde van 25 euro. Een mini-abonnement omvat 2 magazines die bestaan uit een patronenboek met inspirerende beelden, 12 naaipatronen en min. 2 breipatronen.

Interesse?

Vul hieronder het wedstrijdformulier in om kans te maken op een mini-abonnement.

Wie deelneemt aan de wedstrijd, gaat ermee akkoord dat haar naam / adres / telefoon / email wordt doorgegeven aan FibreMood zodat haar prijs kan worden bezorgd.

Deel deze post