Met het project #SheDIDIT willen we ambitieuze vrouwen met diverse roots een platform bieden waar ze hun expertise en hun kracht als rolmodel kunnen laten afstralen naar de rest van de samenleving. Via de zeven gezichten van de campagne willen we meisjes die hun keuzes moeten maken, motiveren en ondersteunen in hun ondernemersverhaal. Met coaching, netwerk-, en mentorevenementen zetten we in op verbindingen en inclusiviteit in het vrouwelijk ondernemerslandschap, delen we wat ons inspireert en mixen we ambities met acties.

Inspiratie door diverse achtergronden zien we ook in de mode-industrie. Zo kunnen we alvast prijsgeven dat één van onze #SheDIDIT girlbosses uitgegroeid is tot een echte insta-fashionista dankzij haar passie voor Modest Fashion, een hedendaagse kledingstijl voor elegante, bescheiden vrouwen die er niet van houden te veel huid te tonen. Want in de mode van de laatste jaren vormt zijn er heel wat tegenbewegingen tegen teveel ‘bloot’.

Nieuwsgierig naar de zeven diverse girlbosses? Stay tuned en ontdek ze binnenkort op de website, Instagram en de Facebookpagina. Noteer alvast de data van volgende events in je agenda om je te laten inspireren door deze diverse leading ladies!

Upcoming #SheDIDIT Events:

  • 15/11 Launch #SheDIDIT en Impactvol Ondernemen – De Koekenfabriek Merksem
  • 11/12 Coaching 2  Vind je passie/drijfveer in het leven – regio Gent
  • 10/01 Coaching 3 How to pitch – regio Mechelen
  • 24/01 Mentorevent 1 Living Library: Kennis & advies van verschillende rolmodellen – regio Brussel
  • 12/02 Coaching 4 werk/privé balans: Time Management en productivity – regio Brussel