Bloem, bloemer, bloemst

‘Een bloemeke’ kan eigenlijk heel veel omvatten. Eén simpele bloem, een boeket of een bloemstuk, alles is mogelijk. Eén elegante pioenroos of een uitbundig gemengd boeket, om het karakter van je mama te weerspiegelen. Naast de traditionele boeketbloemen kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een veldboeket: heel spontaan ogend en minstens even mooi.

Qua kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Weet je de favoriete kleur van de ontvanger? Speel dan eens met verschillende tinten van die kleur. Enkele jaren geleden waren witte tinten erg in, een ‘veiligere’ keuze. Maar meer en meer wordt er nu gekozen voor kleur. Zet mama’s maar eens extra in de verf met een kleurig boeket!

Of nóg wat anders

Hoewel het cliché het wil, zijn er natuurlijk ook dames die niet zo van snijbloemen houden. Een hippe potplant of een cactus (mét bloemetje) kan een onverwacht cadeautje zijn. Voor minder groene vingers die toch van bloemengeur houden, is een geurkaars een leuk alternatief. Nog origineler uit de hoek komen? Doe eens een workshop bloemschikken cadeau!