markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

tips & tricks

Ga ook na het eindejaar stralend naar recepties en feesten met een zelfgemaakte Frances top

Nu met gratis patroon!

Gepost op
19 december 2018

Gepost in de categorie
leer

Maak de Frances top voor jezelf of voor je loved-ones. Perfect haalbaar voor beginners!

De Frances is een oversized top in lichte stof met losse korte rimpelmouwen. Voorzien van een ronde brede halslijn vooraan. Op de rug is de top wat langer en de halslijn is wat dieper uitgesneden. De vrouwelijke halsuitsnijding en speelse mouwtjes geven een leuke twist aan deze mooie top. Afhankelijk van je figuur kan je het combineren met een strakke broek (mooi met uitlopende pijpen). Of je kan de top verlengen en ze als een jurkje dragen. Voeg een mooi accessoire toe, zoals een paar mooie oorbellen en je bent klaar om stijlvol de feesten in te gaan. Ontdek snel alle mogelijkheden van de Frances-top en pas hem perfect aan jouw unieke figuur aan.

Nu speciaal voor leden van Markant: gratis patroon Frances top!

KLIK HIER en download GRATIS het PATROON FRANCES en ontvang alles wat je nodig hebt aan materiaal om aan de slag te kunnen gaan.

 

Tips & tricks

Lang, langer, langst

De juiste lengte bepalen doe je door met twee zaken rekening te houden:

Horizontale proporties

Met “horizontale proporties” bedoelen we je figuurtype (A, X, V …). Afhankelijk van welk type je bent, gaan we kijken welke plaatsen van je lichaam we gaan accentueren en, in de omgekeerde richting, juist gaan camoufleren.

Heb je vrij brede heupen t.o.v. je bovenlichaam? Draag de top dan tot het heupbeen. Heb je vrij smalle heupen t.o.v. je bovenlichaam? Draag de top dan iets langer.

Verticale proporties

De “verticale proporties” gaan je boven- en onderlichaam uitbalanceren. Steek best de top in je broek of rok (of draag de top niet te lang) als je benen kort zijn. Zo lijken ze langer. Omgekeerd draag je de top over de broek (of zorg je dat de top lang genoeg is) als je je bovenlichaam wil verlengen.

Verwen jezelf en neem een mini-abonnement aan de mini-prijs van 22,5 euro via de website.

Gebruik in je winkelmandje de kortingscode: #miniabofm

Jouw voordelen:

  • 2 patronenboeken met telkens 12 naaipatronen en 2 breipatronen
  • GRATIS thuisbezorgd
  • Je ontvangt je exemplaar als allereerste
  • Je hebt exclusieve toegang tot je dagelijkse portie inspiratie & assistentie op de site Fibremood.com

 

Magazine Cover
Wedstrijd

Markant geeft aan haar leden 50 mini-abonnementen weg, elk ter waarde van 25 euro. Een mini-abonnement omvat 2 magazines die bestaan uit een patronenboek met inspirerende beelden, 12 naaipatronen en min. 2 breipatronen.

Interesse?
Vul hieronder het wedstrijdformulier in om kans te maken op een mini-abonnement.

Wie deelneemt aan de wedstrijd, gaat ermee akkoord dat haar naam / adres / telefoon / email wordt doorgegeven aan FibreMood zodat haar prijs kan worden bezorgd.

Deel deze post