markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

tips & tricks

Voor iedereen de perfecte zwemoutfit!

Kleurig en fleurig of eerder subtiel?

Gepost op
6 juli 2018

Gepost in de categorie
leer

De badmode voor 2018 is kleurrijk, levendig en rijkelijk bewerkt met details en patronen. Voor ieder wat wils dus! Maar welke trend past nu het beste bij welke lichaamsvorm? Lot Decock van Markante Zaak Lingerie Ohlala weet raad en deelt graag haar beste tips met onze lezers.

Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op het vlak van lingerie en badmode. Lot, haar mama en een team van acht stylistes staat hier klaar om je te helpen bij de keuze van een badpak of bikini. Ze geven persoonlijk advies en kiezen uit het grote aanbod precies dié bikini of dát badpak dat op jouw lijf geschreven is. Onlangs nog werd Lingerie Ohlala door de klanten verkozen tot de winkel met de beste paskamerservice van België (Prima Donna Award 2017). Voor wie op zoek is naar badmode is Lingerie Ohlala dus best een omwegje waard!

De spring-in-’t-velds, de onzekerdere dames, de kleurrijke persoonlijkheden of de tijdloze klassemadammen, allen vinden ze dit jaar hun perfecte outfit voor het strand. In 2018 zijn jungleprints en tropische bloemenprints weer heel erg populair. Vrolijke bananenbladeren, palmboompjes, flamingo’s en andere exotische prints zullen deze zomer dan ook veel te zien zijn op het strand. Let vooral ook op de vele details: rushes, ruffles, pareltjes, … (Foto bovenaan) Wat vorig jaar al aan een opmars bezig was op het strand, zijn de dierenprints. En dit jaar zijn ze helemaal terug in, maar heel subtiel en zeer stijlvol. Een voorbeeld hiervan is de bikini van Prima Donna Swim. (Foto 4)

Met dank aan

Lot Decock
Lingerie Ohlala
Rijksweg 4
8860 Lendelede

www.lingerie-ohlala.be

info@lingerie-ohlala.be

Opmerkelijk is dat de badpakken terug helemaal ‘hot’ zijn voor jong en oud. Als je wat onzeker bent over het dragen van een bikini, dan vind je zeker een one piece dat aansluit bij jouw persoonlijkheid én figuur. (Foto’s 2 & 3) Ben je eerder het sobere type of hou je niet van die drukke prints? Kies dan voor de marine-look, dit is een stijl die altijd modieus is en tijdens de zomer van 2018 zeer sterk in het modebeeld aanwezig is. Strepen, een combinatie van blauw of rood met wit, en een strakke stijl vormen de basisingrediënten om deze look te bereiken. (foto 5)

Enkele tips en tricks zodat elke vrouw haar figuur kan doen stralen aan het zwembad:
  • Heb je een kleine boezem, dan kies je best voor een bikini met print en rushes: dit zorgt voor wat meer volume. Hoe meer ruffles en ruches, hoe beter! De ruches langs de bikinitops en broekjes maken de bikini ook extra speels en vrouwelijk. Dit is een trend die zowel in de bovenkledij als in de badmode zit. (Foto 6)
  • Voor een wat zwaardere boezem is de badmode van Prima Donna Swim een prima keuze, dit zijn badpakken en bikini’s tot I-cup met een perfecte pasvorm! (Foto 7)
  • Een buikje of een maatje meer? Een mooi badpak dat gestropt is op de buik is de ideale oplossing, dit verdoezelt en geeft je een hele mooie taille. (Foto 11) Ook een bikini met een hoge taille broekje kan wonderen doen, hiermee kan je je buikje wegstoppen en toch stralen. En ondertussen ben je ook volledig mee met het modebeeld van 2018 want zo’n retro hoge taille-slip is zeer trendy!
  • Ben je een spring-in-‘t-veld en moet je bikini goed blijven zitten? Een hippe en comfortabele high-neck bikinitop is dan de perfecte oplossing. Deze is niet alleen erg trendy, ze zorgt er ook voor dat je onbezorgd kunt zwemmen en sporten deze zomer. (Foto’s 8 & 9)
  • Ben je een hipster of hou je ervan dat mensen je gezien hebben aan het zwembad? Ook de extroverten onder ons vinden dit jaar hun gading: ga voor iets speciaals zoals off-shoulder bikini’s of een iets specialer badpakje. (Foto’s 10 & 11)
  • Ben je onzeker of koop je niet graag badmode? Laat je dan zeker adviseren in een speciaalzaak! Je koopt beter één kwalitatief exemplaar dan drie bikini’s die niet passen of van een mindere kwaliteit! Bij Lingerie Ohlala hebben we een team van tien lingeriestylistes die voor je klaar staan om te helpen bij het kiezen van de perfecte bikini of het perfecte badpak! Ons team staat gekend voor hun eerlijkheid en behulpzaamheid, dus wees gerust: je gaat met het juiste exemplaar naar buiten!

Deel deze post