markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

wedstrijd

EXPO 3D World Magic & Fun keert terug naar Kursaal Oostende

10 vrijkaarten te winnen!

Gepost op
5 juli 2018

Gepost in de categorie
ontdek

De expo 3D World Magic & Fun komt deze zomer terug naar Kursaal Oostende met een volledig nieuw programma. De zesde editie gaat voor het tweede jaar op rij door in het Kursaal en dit van 7 juli tem 2 september 2018. In de nieuw geschilderde decors zal je kunnen poseren voor enkele grote wereldattracties en vele andere thema’s. Er zullen heel wat technologische nieuwigheden te ontdekken zijn.

Een fototoestel of smartphone is een must!
Tijdens 3D World Magic & Fun mag je een aantal essentiële zaken niet vergeten. Ten eerste: een fototoestel of een smartphone. Jij zorgt tijdens je bezoek zelf voor een album vol knotsgekke aandenkens. Ten tweede: je beste acteerkunsten, want jij bent de ster van het decor! En als laatste: een gezonde portie gekheid.

Jij bent de ster van het decor
3D World Magic & Fun neemt je mee naar de grote wereldattracties. Poseer aan de scheve toren van Pisa, trotseer de Grand Canyon, doe gek aan de Big Ben of aan de Taj Mahal in India. Eén van de vele andere thema’s is ‘het strand’.

De leukste 3D-technologie
Aan 3D-animatie zal er geen gebrek zijn. Je zal een videoboodschap kunnen sturen naar je vrienden of familie vanop bekende plaatsen in de wereld, een mix van leuke 3D-films bekijken en een heuse 360° bodyscan van je lichaam laten maken.

3D World Magic & Fun is plezier voor de allerkleinsten, maar ook voor de ouders en grootouders!

Ontdek het volledige programma op de website: www.3dworldbelgium.be

EXPO 3D World Magic & Fun keert terug naar Kursaal Oostende

*verplichte velden

Markantmag geeft 10 vrijkaarten weg voor 3D World Magic & Fun! Geef voor 22 juli het juiste antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een onvergetelijke dag!

Deel deze post