markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

wedstrijd

Gloria Bell

Hoe ga je om met een nieuwe relatie en met alle bagage van je partner?

Gepost op
30 april 2019

Gepost in de categorie
ontdek

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles.

Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo’n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.

Met ‘Gloria Bell’ maakt regisseur Sebastian Lelio’s zelf een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film ‘Gloria’, met deze keer Oscarwinnares Julianne Moore in de titelrol.

 

Nieuwsgierig?  Bekijk hier de trailer.

*verplichte velden

Wij trakteren op deze film! Tien van onze leden kunnen kans maken op een duoticket door hieronder hun gegevens in te vullen.

Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen.

Volgende winnaars ontvangen binnenkort een duo-ticket in hun bus:

Thomas Carla (Kessel-Lo); Van Roij Veerle (Perk); Poesen Agnes (Hasselt); Van Dyck Suzanne (Antwerpen); Van den Heurck Ria (Turnhout); De Jonghe Kathleen (Ellezelles); Rijkers Nathalie (Beringen); Van Eeghem Anne (Sint-Martens-Latem); Hosselaer Jacqueline (Aalst); Horsten Geert (Knokke-Heist).
Veel kijkplezier!🎥🎞

 

Deel deze post