markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

wedstrijd

Encounters/Ontmoetingen. Over kunst en emotie.

Gepost op
26 mei 2017

Gepost in de categorie
inspireer

Tot 20 augustus 2017 loopt in het MAS | Museum aan de Stroom de tijdelijke expo Encounters/Ontmoetingen. Over kunst en emotie. Curator Paul Vandenbroeck selecteerde hiervoor een honderdtal werken van over de hele wereld en laat die voor zich spreken. Dansers versterken de totaalervaring in deze expo, die een samenwerking is tussen het MAS en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA).

Grote kunst heeft geen uitleg nodig om ons te raken en zelfs te veranderen. Sommige kunstwerken beklijven, geven nieuwe inzichten of veranderen onze blik. Die universele ervaring die kunst kan teweegbrengen, is de kern van de expo Encounters/Ontmoetingen. Bezoekers hebben geen voorkennis nodig, de bedoeling is net om ze onbevangen binnen te laten stappen en de kunst voor zich te laten spreken.

Dansers in de expo onderstrepen dat. Ze treden op als gevoelsgidsen voor de toeschouwer en versterken de totaalervaring.

Voor meer info en de uren van de performances zie www.mas.be/nl/encounters

*verplichte velden

Markantmag geeft drie duotickets weg!

Deze wedstrijd werd afgesloten op 15 juni 2017. Proficiat voor onze drie winnaars: Lucie Van Landeghem uit Laarne, Mirella Marini uit Houwaart en Lutgart Proost uit Turnhout. Zij krijgen hun tickets toegestuurd per post.

 

 

Deel deze post