markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

wedstrijd

Win tickets voor het Design Museum Gent!

Gepost op
25 oktober 2017

Gepost in de categorie
ontdek

In het Design Museum ontdek je een toonaangevende designcollectie en ondervind je welke impact designobjecten hebben op je dagelijks leven. Vanaf 27 oktober zijn er twee nieuwe tentoonstellingen.

Hello, Robot. Design tussen mens en machine loopt nog tot 15 april 2018. Als werkkracht in de fabriek, drone in het leger, bot op het internet, speelgoed in de kinderkamer. Iedereen heeft weleens een robot ontmoet. Maar hoe is de relatie tussen mens en machine? Dat is wat Hello, Robot. onderzoekt in een rijke tentoonstelling met interactieve installaties, designprototypes, videoreportages en alledaagse wearables.

Daarnaast stelt ook studio Unfold, Designer van het jaar 2017, tentoon. Ze stellen de klassieke rollen van designer, auteur, producent en consument in vraag, en verbinden op een kritische manier ambachtelijke kennis, high tech productiemodellen en recente digitale evoluties.

Meer info op www.designmuseumgent.be/

Foto: v.l.n.r. Hello Robot – Between Human and Machine en l’Artisan Electronique (2010) Design studio Unfold

*verplichte velden

Markant vzw mag 3 duotickets schenken aan leden. Waag je kans en beantwoord onderstaande wedstrijdvragen voor 27 november 2017. Veel succes!

Deel deze post