markantmag

Digitaal magazine voor actieve en ondernemende vrouwen

Laad alles
Laad alles
Laad alles

Deel deze post

publireportages

PiKANT! Vijf eeuwen cultuurgeschiedenis uitgekleed

Gepost op
14 mei 2019

Gepost in de categorie
ontdek

Op zoek naar een culturele activiteit die je deze zomer samen met vriendinnen of familie kan beleven? Overweeg dan zeker eens om naar deze weelderige tentoonstelling te trekken. Deze expo laat je kennismaken met vijf eeuwen cultuurgeschiedenis.

Deze verhalende tentoonstelling leid je door het rijke levensverhaal van KANT aan de hand van nationale en internationale topstukken uit de kant- en kunstgeschiedenis. Het biedt inzicht in alles wat met kant te maken heeft, van vroeger tot nu. Kant als pronkstuk voor de rijksten en machtigsten der aarde in de voorbije eeuwen, kant als prikkelend element in lingerie van de 20e eeuw en kant als prachtige kunstvorm, vandaag de dag. De gemene deler: kant ademt luxe, stijl, elegantie. Er zit wel nog een scherp randje aan… Want hoe is het eigenlijk vandaag de dag gesteld met de kantproductie in Europa?

Inbegrepen in je ticket: audioguides, het boek “Portret van een jonge vrouw” met uitleg over details op historische schilderijen, alsook een mooie wandeling door de kasteeltuin.

Een aanrader van jewelste!

 

Praktisch

Orangerie van het Waterkasteel, 9310 Moorsel (deelgemeente van Aalst)

Openingsuren

30 mei t/m 30 september 2019
7/7 open, van 11:00u tot 18.00u
Laatste tickets om 17u

Toegangsprijzen

Standaardtarief 10 euro
Kortingstarief 7 euro voor leden van Markant, Best Pittig en Artemis
Gratis voor jongeren t/m 18 jaar en voor studenten

Als lid geniet je van het kortingstarief van 7 euro via de code Pikantvoordeel!

Bestellen doe je hier

Exclusief voor leden van Markant, Artemis of Best Pittig:
win één van de 10 duotickets!

Deze wedstrijd is afgelopen.

Volgende leden zijn als winnaars uit de bus gekomen: Conny De Schuyter, Anna Van den Daele,  Krista Claeys, Lutgart Boelaert-Billiet, Rita Vanooteghem, Hilde Verhulst, Hilde Junius, Cindy Braem, Jenny Adriaenssens, en Jo Klinkers .  Zij ontvangen een mail met online code waarmee ze hun bezoek aan deze tentoonstelling gratis kunnen plannen.

 

Deel deze post