Het thema van de avond werd niet toevallig ‘Het nieuwe netwerken’, want dat is waar het bij Artemis om draait: informeel en ontspannen netwerken. Een vijftigtal Wase vrouwelijke professionals genoot van een boeiende avond op een inspirerende locatie.

Kim Peeters (Diamond Coaching & HR), Katrien Van Geystelen (Sparklin’ Voice), Vanessa Bolsens (Human@work), Eva Schalckens (EVA Schalckens, Handmade Belgian Fashion), Ilse De Cuyper (The Present Perfect) en Soraya Dierick (de Gelegenheid & SDK Engineering) zijn de ondernemende Wase dames achter Artemis Waasland. Als dynamisch team organiseren ze jaarlijks vier à vijf activiteiten, gebaseerd op de drie pijlers van Artemis: Connect, In Company en Academy.

Artemis Waasland is het derde Artemis-netwerk in Oost-Vlaanderen, naast Artemis GEO (Gent-Eeklo-Oudenaarde) en Artemis DNA (Dendermonde-Ninove-Aalst). Interesse om te ontdekken wat Artemis in het Waasland te bieden heeft? Ga zeker eens kijken op hun webpagina voor een voorstelling van het team en een overzicht van de komende activiteiten en events.