En we zijn weg

We beginnen met een mooie, stevige fietstocht van 25 km. Start om 9 u. in de fietsenwinkel richting het mooie natuurpark Het Zwin. Daar ligt op de nieuwe dijk ook een prachtig nieuw fietspad van maar liefst vier meter breed. Van op dit pad heb je een weergaloos zicht op de Zwinvlakte en het omringende polderlandschap. Het brengt je van Het Zwin tot in Cadzand-bad. Bovendien is het half verhard: makkelijk rijden dus en optimaal genieten van een stukje topnatuur aan onze kust!

Na de fietstocht gaan we ontspannen op het Lichttorenstrand, uitgebaat door nicht Julie en haar man Kevin. We worden er verwend met een heerlijke apero en snack en kunnen daarna rustig genieten van de zetelbedjes met zicht op zee.

Een ideaal dagje uit aan zee, met prachtige natuur, gezonde beweging, lekkere tapas en een ontspannen namiddagje op het strand. Wat heeft een mens meer nodig?

Jaartjes op de teller

Fietsen zit Laetitia in het bloed: ze baat in Knokke samen met haar man een heuse familiezaak uit. Het verhaal van die zaak begint al in 1930, toen de eerste fietsenwinkel werd geopend door Louis Pintelon. Later richtte vader Joel Hancart in datzelfde huis zijn zaak op. Zijn dochter begon met haar man een eigen zaak, maar in 2015 besloten ze de krachten te bundelen en zo kan Knokke Sea-bike ondertussen rekenen op meer dan 85 jaar ervaring!

Naast verkoop en herstellingen van fietsen, hebben ze een ruime keuze aan fietsen om te verhuren. Om het geheel af te maken, bieden ze ook verscheidene fietsarrangementen op maat aan. Deze kunnen zowel voor een dagje uit met de familie, een vrijgezellenfeest, teambuilding en  ook als activiteit voor verenigingen, geboekt worden. Er is ook de mogelijkheid om er een gids bij te vragen, die je meeneemt naar de mooiste plaatsen van Knokke en Zwinstreken!