Eind vorig werkjaar zette Best Pittig Mortsel hun afdeling op de kaart met een work- én eetshop vegetarisch barbecueën en een afterwork in zomerbar Bar Brial in Mortsel. Nieuwe gezichten en op-en-top gezelligheid!

Dit jaar werd afgetrapt met een inspirerende workshop Instagram! De aanwezigen kregen een pak praktische tips en voorbeelden mee naar huis en leerden hoe je écht kan scoren op Instagram. Bovendien kregen de deelnemers de kans hun eigen Instagrampagina te laten reviewen.

Best Pittig Mortsel maakte onlangs op de lokale jaarmarkt haar nieuwe programma bekend, met enkele toppers als coaching met paarden, choreolab met het Ballet van Vlaanderen, een impro-workshop rond vrouw zijn, een volledige zondag met de titel In Balans,  ingevuld met workshops gegeven door de leden, …

Je kan er niet naast, het pit spat ervan af!  Ze kijken er naar uit om in een eerste werkjaar veel nieuwe pittige dames te ontmoeten, verder te groeien als team en veel bij te leren.

Maak jij Mortsel Best Pittig nog pittiger? Exciting times ahead! Je staat namelijk op het punt om jonge, energieke vrouwen zoals jij te leren kennen. Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe vriendinnen in je buurt wonen. Daarom dus deze Best Pittig-groep te Mortsel, waar jij met anderen op stap gaat en je horizonten verruimt.

Benieuwd naar het volledige programma van Best Pittig Mortsel? Ontdek het hier!
Volg deze nieuwe afdeling op Facebook!